ATCELTS! ALEKSEJA RIBŅIKOVA PIRMIZRĀDE BĒRNU MŪZIKLAM “BURATINO JAUNGADA PIEDZĪVOJUMI”

19.12 ceturtdiena 18:00

ATCELTS!
Cienījamie skatītāji, Alekseja Ribņikova pirmizrāde bērnu mūziklam “Buratino Jaungada piedzīvojumi”, kam bija jānotiek 19.decembrī Daugavpils Kultūras pilī, tiek atcelts. Koncerta rīkotāji atvainojas. Naudu par biļetēm var atgriezt to iegādes vietās.

Organizators: SIA “GVIDONS LTD”

Pasākumu drīkst apmeklēt: nav vecuma ierobežojuma

Pasākuma ilgums:  2 st.

Biļešu cenas: 3.00 – 35.00 EUR, bērnu (līdz 6 g.v.) biļete bez atsevišķas sēdvietas – 3.00 EUR

Bezmaksas ieeja: nav paredzēta

Biļešu iegādes vietas: tirdzniecības centrs “Ditton Nams” (paviljons “Pasāža”, biļešu kase), Biļešu serviss kasēs, www. bilesuserviss.lv,

Alekseja Ribņikova pirmizrāde bērnu mūziklam
“Buratino Jaungada piedzīvojumi” - 2019. gada sezonas spilgtākā pirmizrāde!

Mūzika – Aleksejs Ribņikovs

Dzejoļi – Jurijs Entins

Režisors Aleksandrs Rihlovs

Mūsu iemīļotās dziesmas un bērnības pasaku varoņi, krāsaina dizaina tērpi un fantastisks lāzera šovs, negaidīti specefekti un jauni sena sižeta pagriezieni – izrādē būs viss, kas skatītājiem tik dārgs. Kulta filmu varoņi – Buratino un Sarkangalvīte, Lapsa Alise un Kaķis Bazilio, Bruņurupucis Tortila un Pelēkais Vilks – tiksies ekskluzīvā šovā ar apbrīnojamu mūziku un izcilu aktierspēli. Pārsteigums no autoriem būs jaunu varoņu un dziesmu parādīšanās mūzikla pirmizrādē. Un, protams, Jaungada izrādē noteikti būs īsts Ziemassvētku vecītis!

“Buratino Jaungada piedzīvojumi” ir stāsts par īstu draudzību, jautriem piedzīvojumiem un ziņkārību. Izrādes muzikalitāte un siltā atmosfēra, iemīļotie varoņi,  horeogrāfiskie, akrobātiskie un humoristiskie numuri, kā arī jaunu un talantīgu aktieru patiesais entuziasma iesaista visus skatītājus. Tas nav tikai stāsts, tā ir pasaka ikvienam, kas iemācīs skatītājiem galvenās cilvēcīgās īpašības: draudzību, izpratni un savstarpējo cieņu. Mūzikls ne tikai pārsteigs un izraisīs smaidu, bet arī iepriecinās bērnus un aizkustinās vecākus.

Pasaka par labestību, draudzību un pārsteidzošiem  piedzīvojumiem!